Despre noi

Despre noi

Cu totii putem fi de acord cu faptul ca o tinuta, indiferent de cat de sic si costisitoare e, nu e completa in lipsa unui parfum bun. Acesta, la fel ca outfit-ul, se asorteaza personalitatii purtatorului si ocaziei. De cele mai multe ori, din pacate, brand-urile existente pe piata sunt de prost gust, de slaba calitate sau, cel mai rau, de o combinatie din cele doua. Notele lor se pierd dupa cateva ore, chiar si atunci cand se promite contrariul. Aceasta nu ar fi o problema atat de majora daca preturile ar reflecta intocmai acea calitate care lasa de dorit. Bineinteles, acestea ating cote alarmante, ireale. Putem plati peste 100 RON pentru un parfum care nu ar merita nici jumatate din aceasta suma. Ai putea sa spui ca ”Sa gasesti un parfum bun e ca si cum ai cauta acul in carul cu fin”. Corect, dar doar daca nu il cauti in catalogul Parfums de Sofia. Pentru noi, calitatea e criteriul cel mai de pret. Comercializam cele mai cunoscute branduri de parfum.

În doar cativa ani, am reusit sa ne extindem lista de produse, astfel încat la ora actuala cuprinde unele dintre cele mai luxoase parfumuri, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Acestea vin cu garantia de satisfactie marca Parfums de Sofia. Ba mai mult, clientii nostri se vor putea bucura de o politica care le permite sa returneze produsele achizitionate într-un anumit interval de timp (48 de ore). Noi întelegem ca totul se reduce la satifactie, si mai stim cat de frustrant e sa ramai cu un produs care nu îti place si cu o gaura în buget. Piata de astazi e suprasaturata cu ”hijackers”, companii care vand produse contrafacute în numele unui brand. Nu poti fi niciodata prea sigur. Parfums de Sofia este un debitant 100% certificat si sursa ta de parfumuri originale. Pe langa parfumuri, gama noastra încorporeaza si produse de îngrijire corporala si machiaj. La noi vei putea gasi cele mai bune rujuri, gloss-uri, fonduri de ten, pudre, rimeluri, tusuri, creme anti-cearcan, etc., la cele mai bune preturi. Acestea pot fi consultate în sectiunea Machiaj, respectiv Îngrijire Corporala. Parfumurile noastre si preturi adiacente sunt la îndemana oricui în sectiunea Parfumerie.

Daca vrei sa afli mai multe sau sa testezi produsul pe care ti-l doresti, ne poti vizita în oricare dintre cele trei locatii din Suceava in Complexul Comercial Bucovina, Radauti in Magazin General si Campulung Moldovenesc in Centrul Comercial Eden.