Politica de Confidentialitate

I. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, subscrisa S.C. Evelon Star S.R.L. avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: scopuri de statistica, vanzare produse prin contracte la distanta prin intermediul site-ului www.parfumsdesofia.ro, marketing si publicitate.

 

Nu sunteti sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare pentru vanzarea de produse prin intermediul site-ului www.parfumsdesofia.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea incheierii si executarii contractului de vanzare-cumparare a produselor.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate numai in Franta, catre societati ce fac parte din grupul de firme din care face parte si subscrisa S.C. Evelon Star S.R.L. Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Parfums de Sofia?
?DA ?NU

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Evelon Star S.R.L. , Complexul Comercial Bucovina, Strada Stefan cel Mare 56, Suceava.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

_______________________________________________________________
Observatie:

 

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

 

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Modalitatea de informare „verbal” se utilizeaza, in mod exceptional, in situatia in care nu se poate realiza informarea in alte modalitati (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, daca acestea sunt inregistrate).

 

II. INFORMATII SUPLIMENTARE

 

Prezentul document defineste politica S.C. Evelon Star S.R.L. , de protectie a confidentialitatii datelor pe site-ul web de pe Internet  www.parfumsdesofia.ro  (denumit in cele ce urmeaza „Site” sau „site-ul”). Parfums de Sofia respecta preocuparile dumneavoastra legate de confidentialitate si de informatiile cu caracter personal prelucrate in timpul navigarii pe Site-ul nostru. Acest acord va permite sa aflati mai multe despre natura si destinatia de utilizare a informatiilor dumneavoastra cu caracter personal care sunt comunicate Site-ului, originea si utilizarea informatiilor derivate din navigarea pe Site-ul nostru si, in cele din urma, privind drepturile dumneavoastra. Prin urmare, prezentul acord este important pentru dumneavoastra, care doriti sa va bucurati de o experienta pozitiva si de incredere in privinta serviciilor noastre, dar si pentru noi, intrucat dorim sa raspundem cu precizie si in mod exhaustiv la intrebarile dumneavoastra si sa avem in vedere cerintele dumneavoastra.

 

Prezentul Acord completeaza „Conditiile Generale de Utilizare a Site-ului” si se aplica tuturor datelor cu caracter personal si datelor de navigare colectate si prelucrate atunci cand navigati pe Site-ul nostru.  Prin utilizarea Site-ului nostru, va exprimati consimtamantul privind termenii prezentului Acord.

 

Parfums de Sofia poate modifica prezentul Acord in orice moment, iar astfel de modificari vor intra in vigoare imediat. Prin urmare, va invitam sa consultati prezentul document in mod frecvent. Cea mai recenta versiune a politicii noastre de confidentialitate este disponibila pe site-ul nostru in permanenta. Pentru mai multe informatii, puteti contacta Serviciul Clienti prin apelarea urmatorului numar de telefon: +40 757 750 949, in timpul programului de lucru al serviciului, mentionat la sectiunea „Contactati-ne” a Site-ului nostru.

 

1. Informatii generale

 

Prin intermediul acestui Site,Parfums de Spfoa va avea nevoie sa colecteze date cu caracter personal, furnizate in special in contextul crearii unui cont pe site-ul nostru, pentru vanzarea-cumpararea produselor de pe Site, pentru statistica, pentru diverse activitati de marketing si publicitate sau pentru inscrierea la programul nostru de fidelitate.

 

Aceste prelucrari automate de informatii, in special pentru adresele de e-mail ale vizitatorilor, au facut obiectul unei notificari catre Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, inregistrate sub nr. 11467.

 

Datele cu caracter personal prelucrate de Parfums de Sofia sunt gestionate, salvate si stocate in conformitate cu dispozitiile legale si de reglementare din Romania.

 

2. Drepturile legale privind accesul, rectificarea, stergerea si opozitia privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 

3. Gestionarea datelor cu caracter personal de catre S.C. Evelon Star S.R.L.

 

3.1 Metoda de colectare a datelor

 

Atunci cand va inregistrati pe Site, Parfums de Sofia colecteaza datele personale folosind formularul disponibil la sectiunea „contul meu”. In acest fel, Parfums de Sofia poate colecta numele dumneavoastra complet, data nasterii, adresa de e-mail, numarul cardului de fidelitate si adresa IP. In plus, este posibil sa va solicitam sa ne furnizati cateva informatii optionale, cum ar fi preferintele dumneavoastra in materie de produse/servicii. Alte categorii de date prelucrate de Parfums de Sofia sunt: sexul, data si locul nasterii, cetatenia, semnatura, date din actele de stare civila, telefon, fax, adresa de domiciliu sau resedinta, e-mail, profesie, formarea profesionala, date bancare, obisnuinte, preferinte, comportament, imagine, voce, cod numeric personal, seria si numarul actului de identitate/pasaport.
Informatiile pe care le colectam si pe care le solicitam pentru a raspunde la cerintele dumneavoastra, sunt identificate printr-un asterisc in formularele de colectare a datelor. Daca nu completati aceste sectiuni obligatorii, nu vom fi in masura sa satisfacem cerintele dumneavoastra.

 

Atunci cand decideti sa contactati Serviciul Clienti prin intermediul instrumentelor disponibile pe Site-ul Parfums de Sofia, cum ar fi apelul telefonic sau functionalitatea de mesagerie instant cu unul dintre consultantii nostri, vom folosi informatiile pe care le-ati indicat deja pe Site, inclusiv informatiile cu privire la crearea unui cont de client (asa cum a fost definit mai sus), in scopul de a va oferi un serviciu personalizat si pentru a raspunde in mod eficient la solicitarile dumneavoastra. Daca nu doriti sa faceti acest lucru, puteti sa faceti clic pe butonul „deconectare” inainte de a utiliza aceste instrumente.

 

3.2 Scopuri
Datele cu caracter personal sunt colectate cu ocazia unei vizite, scopurile fiind mentionate mai sus.

 

Mai mult decat atat, datele dumneavoastra pot fi utilizate, in conformitate cu drepturile dumneavoastra, in scop informativ prin e-mail-uri despre produsele, serviciile si ofertele propuse de Parfums de Sofia.
In plus, ne rezervam dreptul de a colecta si publica informatii privind profilurile generice ale vizitatorilor pe site-ul nostru, fara a indica date cu caracter personal, cum ar fi numele si adresele vizitatorilor.
De asemenea, colectam informatii statistice, cu scopul de a afla mai multe despre utilizarea de catre vizitatori a Site-ului nostru (frecventa consultarii diferitelor pagini web, statistici de vanzari si originea vizitatorilor Site-ului, etc.).

 

Informatiile de profil ale vizitatorilor sunt pastrate de Parfums de Sofia si vor fi folosite pe plan intern pentru a efectua analize comparative.

 

3.3 Pastrarea datelor

 

Datele sunt pastrate pentru o perioada de timp care sa nu depaseasca timpul necesar in scopul colectarii.

 

3.4 Destinatarii datelor

 

Datele cu caracter personal indicate sunt destinate pentru utilizarea de catre Parfums de Sofia .

 

3.5 Aspecte de securitate si confidentialitate

 

Parfums de Sofia se obliga sa implementeze toate masurile de precautie utile pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal prelucrate si pentru a preveni deformarea, deteriorarea si distrugerea acestora sau pentru a impiedica terte persoane neautorizate sa le acceseze. Au fost introduse masuri tehnice si organizatorice de securitate in conformitate cu stadiul actual al tehnologiei, in special in ceea ce priveste sistemele IT. Cu toate acestea, compania nu controleaza toate riscurile asociate cu operatiunile pe Internet si atrage atentia vizitatorilor cu privire la existenta unor riscuri potentiale asociate cu utilizarea si functionarea Internetului.

 

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Parfums de Sofia, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 11467, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Parfums de Sofia, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Parfums de Sofia, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de statistica.

 

Prin citirea prezentului document, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.